Дві пожежі — 26 тис. грн. шкоди

За минулу добу на території Закарпаття сталося дві пожежі, економічні втрати від яких склали двадцять шість тисяч гривень.

 

Вогонь пошкодив чотири торгівельні кіоски та автомобіль. Зафіксовано один неправдивий виклик оперативно-рятувальної служби. Другий день найбільш складна пожежна обстановка в Рахівському районі, тут виника? сорок чотири відсотки всіх пожеж. Найчастіше вони стають наслідком несправного пічного опалення та підпалів, від цих причин ста?ться дві третини всіх пожеж.
З початку року в нашому краї вже сталася шістсот двадцять одна пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали мільйон сімсот одинадцять тисяч гривень. На пожежах загинуло тридцять сім людей, ще тридцять двох людей було травмовано. У зв?язку із зростанням кількості пожеж, Управління МНС України в Закарпатській області зверта?ться до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомили з Центру громадських зв?язків управління МНС України в Закарпатській області.

 

30 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів