Мер Ужгорода Богдан Андріїв перевірив, як прибирають місто

Мер Ужгорода Богдан Андріїв перевірив, як прибирають місто
Як в Ужгороді проводять роботи з прибирання, де і що потрібно планувати щодо ремонтів – сьогодні визначали під час об’їзду міський голова Богдан Андріїв та керівники комунальних служб, підприємств, підрядних та обслуговуючих компаній.

 

Проїхали маршрутом через вулиці Довженка, Митну, Собранецьку, Закарпатську, Загорську, Перемоги, Грушевського, Минайську, Станційну, Гагаріна, Лавріщева, Руську, площу Петефі і пройшли через пішохідний міст на площу Театральну.

Насамперед відзначили, що з прибиранням прибудинкових територій найбільше проблем в ОСББ. Навіть на одній із центральних вулиць, біля будинків №12,14 на вулиці Крилова, не прибрано, хоча поруч, де укладено угоду з однією із обслуговуючих структур – наведено лад. А на проспекті Свободи біля однієї з багатоповерхівок не тільки купи сміття, а навіть табличка ще з радянською адресою. На багатьох вулицях проводять обрізку гілок працівники МРЕМу, тобто енергетики, однак часто при цьому залишають купи гілля.

Оглянули, як проводять ямковий ремонт дорожники – КШЕП сьогодні продовжував закривати вибоїни, які утворилися впродовж зими, працювали на Собранецькій, Гагаріна, Шумній, у найближчих планах – Загорська. 

Муніципальна поліція ближчим часом навідається до тих, хто будує багатоквартирні будинки неподалік вулиці Загорської – там утворили стихійне сміттєзвалище.

Не краще виглядає і територія поруч з промисловим об’єктом біля Боздоського мосту – підприємство та власники ділянок поруч так нічого і не роблять, хоча комунальні служби торік звідти вивезли 9 КРАЗів сміття. Заходи до власників вживатиме муніципальна поліція. 

Оглянули також внутрішньоквартальну територію біля будинку №74 на Грушевського. Торік там зробили капітальний ремонт, проте не дуже якісно. Тому Богдан Андріїв наголосив на виконанні доручення щодо виявлення недоліків на вулицях, де проводився капітальний і поточний ремонт, проведенні експертизи взірців матеріалів, з якого робилося покриття, і щодо виконання гарантійних зобов’язань підрядними організаціями.

Жахливу картину розкиданого на чималу територію сміття застали біля будинку за адресою Залізнична,4/22. Представники ромської громади облаштували собі там сортувальний пункт – витягають непотріб із контейнерів і перебирають його. Не краще ставляться і жителі – деякі викидають сміття просто з балкону дев’ятиповерхівки і воно «прикрашає» гілки дерев. Намітили ряд заходів, що робити, візьмуться за них уже в понеділок.

Перевірили також, як комунальні служби підготували до «Медовуха Фест» центр, площу Фенцика. Оглянули продукцію, яку представили виробники меду та продуктів із нього.

Міський голова також впродовж поїздки уточнював, які роботи і де заплановано на цей рік, чи готові вже проекти, чи перебувають в розробці або ж проходять експертизу.

Прес-служба Ужгородської міської ради

 

17 лютого 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів