Правоохоронці виявили на Закарпатті склади з електронними сигаретами з підробленим акцизом. Вартість усього вилученого - близько 1 мільйона гривень

Правоохоронці виявили на Закарпатті склади з електронними сигаретами з підробленим акцизом. Вартість усього вилученого - близько 1 мільйона гривень
Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 

На Закарпатті оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками Бюро економічної безпеки та Управлінням стратегічних розслідувань провели санкціоновані обшуки за адресами зберігання та збуту підакцизних товарів. Заходи організовано у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 199 ККУ «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів».

Усього у місті Ужгород правоохоронці провели чотири санкціонованих обшуки, за результатами яких вилучили електронні сигарети та пристрої для паління і випаровування тютюну, рідини для паління в асортименті та інші підакцизні вироби загальною кількістю 2400 штук. На усіх них було наклеєно підроблені марки акцизного збору України.

Також було вилучено комп’ютери, відеосервери, мобільні телефони, чорнові записи та грошові кошти на суму 50000 грн.

Орієнтовна вартість вилученого товару склала близько мільйона гривень. Точну оціночну вартість буде встановлено після проведення відповідної експертизи.

 

 

12 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів