3 мільйони гривень збитків: працівниці Мукачівської міськради повідомили про підозру

3 мільйони гривень збитків: працівниці Мукачівської міськради повідомили про підозру
Поліцейські повідомили про підозру у службовій недбалості посадовиці Мукачівської міської ради, яка за даними правоохоронних органів на закупівлі опалювальних котлів завдала збитків громаді на 3 мільйона гривень.

 

У ході слідства правоохоронці встановили, що посадовиця, під час підготовки до опалювального сезону у 2022 році, недбало поставилася до виконання своїх обов’язків.

 “Жінка, всупереч офіційній процедурі, допустила порушення під час закупівлі котлів для закладів освіти Мукачівського району. На підставі наданих посадовицею документів, міська рада уклала договір із постачальником без моніторингу ринку та аналізу цін”, - коментують у поліції.  Згідно з висновком експерта, фактична вартість обладнання придбаного у постачальника, перевищувала ринкову вдвічі. Внаслідок цих дій посадовиця завдала громаді майже три мільйони гривень збитків”.  

Підозрюваній повідомили про підозру за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України, тобто службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки. Її відсторонили від виконання обов’язків. 

За скоєне їй загрожує до п'яти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

27 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів