Чому варто пройти курси діджитал-маркетингу

Чому варто пройти курси діджитал-маркетингу

 

Зараз стати фахівцем в тій чи інші галузі, зокрема, в маркетингу, можна за відносно короткий термін завдяки проходженню підготовчих курсів в спеціальних навчальних закладах. Тобто нема потреби вчитися 4-5 років у виші, щоб отримати відповідну кваліфікацію – стати професійним маркетологом можна куди кращим способом.

Щодо старту навчання, тут важливо передусім обрати хорошу школу. Це можна робити як з допомогою пошукової системи, вказавши, приміром, запит «маркетинг навчання», але є і інший варіант – записатися на курси Lemon School! Це сучасна та прогресивна навчальна платформа, яка готує висококваліфікованих фахівців ІТ-галузі та відкриває двері до нових кар’єрних звершень.

Чому варто записатися на курси маркетингу саме зараз

Якщо нинішня робота вам страх як надокучила і кожен робочий день проходить сіро і монотонно, значить, пора змінити професію, обравши напрям діджитал-маркетингу. Чому саме ця професія:

  • По-перше, працівники даної сфери є дуже затребуваними, виконують важливу та цікаву роботу, пов’язану з ефективним просування товарів чи послуг у Всесвітньому павутинні, та беруть безпосередню участь в розробці стратегії діяльності компанії загалом;
  • По-друге, оскільки попит на ІТ-маркетологів на ринку праці досить високий, представники даного напрямку мають стабільно високий дохід та можуть запросто працювати як в українських, так і закордонних компаніях;
  • По-третє, інтернет-маркетологи – це і офісні працівники, і так звані фрілансери, які можуть виконувати робочі завдання дистанційно, тобто формувати для себе гнучкий графік роботи та мати повну свободу дій;
  • По-четверте, навчальні курси з ІТ-маркетингу дають змогу реалізувати себе і в інших суміжних сферах. Мова йде про таргетологів, SEO-оптимізаторів, фахівців з контекстної реклами тощо;
  • По-п’яте, курси доступні практично кожному охочому, оскільки програма навчання розробляється таким чином, щоб інформація, яку подають викладачі, була якомога зрозумілішою та максимально простою до засвоєння – щоб у підсумку набуті знання і навички можна було без зайвих зусиль застосовувати на практиці.

Як стати студентом Lemon School

Отже, ви чітко вирішили опанувати фах маркетолога в сфері ІТ і для навчання обрали школу Lemon School. Як записатися на навчальні курси? Насправді все просто: для початку потрібно завітати на сайт освітньої компанії. Тут, до речі, можна ознайомитися з усіма деталями, отримати вичерпну інформацію, а також уточнити ті чи інші моменти у клієнтської підтримки, приміром, з допомогою онлайн-чату.

А щоб долучитися до учбового процесу, потрібно лише клікнути на кнопку «Записатися», у спливаючому вікні вказати свій контактний номер телефону, затим натиснути на «Хочу на курс». Таким чином ви подасте заявку на безкоштовну консультацію та безпосередній запис на обраний курс. Все легко і просто!

Маркетолого відіграє вкрай важливу роль в діяльності практично будь-якого бізнесу. Станьте частинкою цього перспективного напрямку і ви. А коучі Lemon School вам в цьому допоможуть!

 

22 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів