Закарпатка Аліна Паш зняла свою кандидатуру з участі в Євробаченні. Причина

Закарпатка Аліна Паш зняла свою кандидатуру з участі в Євробаченні. Причина
UPD: Оргкомітет конкурсу повідомив, що рішення про припинення участі Паш у нацвідборі ухвалили вони. Посилаються на подання недостовірної інформації учасницею.

 

Нагадаємо, вчора закарпатська співачка Аліна Паш заявила, що особисто витребує довідку про перетин адміністративного кордону з Кримом у 2015 році й буде "брати стільки довідок скільки потрібно, аби довести, що я нічого не порушувала".

Сьогодні співачка звернулася до ДПСУ по згаданий документ. Там Аліні повідомили, що інформація у базі даних зберігається протягом 5 років. Тобто надати її вже не можуть.

У своєму Інстаграмі Аліна Паш написала: "Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від Прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і обрав не той шлях, який би погодила я чи будь-хто інший з нас. Що бачила я? Довідку. На вигляд – офіційну. В ній були справжні дати в'їзду до тимчасово окупованого Криму, правильно вказаний КПВВ «Чаплинка», через який я перетинала адміністративний кордон. Підстав вважати, що довідка не є справжня, ніхто з команди не мав".

Дівчина вибачилася перед українцям та Суспільному мовнику й повідомила, що розриває контракт зі своїм директором

Уже за пів години співачка написала: "З важким серцем Я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів