На Тячівщині у закинутій школі біля кордону виявили 8 афганців

На Тячівщині у закинутій школі біля кордону виявили 8 афганців
Про підозрілих осіб у прикордонному селі Нижня Апша Тячівського району Закарпаття правоохоронців повідомив місцевий житель.

 

Перевіряючи отриману інформацію, прикордонники з поліцейськими виявили близько 4-ї години ночі у закинутому приміщенні старої школи групу іноземців. Троє з восьми осіб були діти - віком 8, 12 та 15 років. Двоє дорослих, виявилися їхніми батьками. Зі слів 32-річного глави сімейства, вони вже кілька років проживали у Києві, де почали шукати можливість потрапити у країни Євросоюзу. У столиці України афганець знайшов посередників, які погодилися за 9000 доларів США допомогти йому з дружиною та дітьми незаконно перетнути українсько-румунський кордон. Іноземець розповів, що посередники везли їх на Закарпаття автомобілями та дорогою підібрали ще одну громадянку Афганістану. Уночі їх доставили у невідоме приміщення, де вони переночували, а далі їм наказали зав’язати очі та знову вирушили у дорогу.

Наступного дня мігрантів доставили до закинутої старої школи Нижньої Апші, де вже були ще двоє їхніх співвітчизників – чоловіки віком 21 та 22 роки.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини незаконної подорожі іноземців та встановлюють осіб, причетних до її організації.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів