Упав з купола церкви: 25-річний закарпатець наразі перебуває в лікарні

Упав з купола церкви: 25-річний закарпатець наразі перебуває в лікарні
В селі Нове Давидково Мукачівського району 25-річний робітник упав з верхівки купола церкви. Сталося це 9 грудня близько 12-ї години, — розповіла Суспільному начальниця відділу зв'язків з громадськістю та пресою Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Олена Суханова.

 

З її слів, першими на місце приїхали лікарі екстреної швидкої допомоги. "Чоловік знаходився на висоті близько 20 метрів і дістатися до нього можливо тільки вертикальними вузькими сходами, які ведуть на горище храму", — сказала Олена Суханова. Фельдшерка за допомогою двох будівельників дісталася до місця, де лежав чоловік і надала йому першу медичну допомогу: знеболила його, одягнула на нього іммобілізаційний корсет і дочекалася рятувальників ДСНС.

За словами речниці ДСНС на Закарпатті Наталія Батир розповіла: чоловік упав на крівлю, у шоковому стані перейшов у дзвіницю, але спуститися вниз уже не зміг. "Рятувальники, що прибули на місце, разом із медиками з екстреної швидкої допомоги зафіксували чоловіка на ношах і через два вузькі люки по крутих сходах спустили його на перший поверх", — сказала вона.

Олена Суханова розповіла: потерпілого спускали донизу вертикально на мотузках, через вузькі отвори між вертикально встановленими драбинами. "Попередній огляд травмованого, вказує на можливі ушкодження тазу та хребта", — сказала вона. Бригада "швидкої" доставила потерпілого до приймального відділення Мукачівської ЦРЛ.

Заступник директора з медичної частини Мукачівської районної лікарні Мирослав Гавришко розповів Суспільному: житель села Копашново Хустського району зараз перебуває у відділенні невідкладних станів Мукачівської ЦРЛ.

"Йому провели УЗД-обстеження черевної порожнини та грудної клітини, провели КТ-обстеження головного мозку, рентгенологічні обстеження кінцівок. На даний момент пошкодження скелету та органів черевної порожнини нема", — розповів лікар.

Наразі стан чоловіка стабільний, оперативного втручання він не потребує, отримує знеболювальну терапію і знаходиться під спостереженням лікарів.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів