Закарпаттяенергозбут закликає відмовлятися від паперових рахунків і берегти довкілля

Закарпаттяенергозбут закликає відмовлятися від паперових рахунків і берегти довкілля
Відмова від паперового рахунку – це вклад кожного споживача в благородну справу охорони довкілля. ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує про свою пропозицію, озвучену ще на початку року. Усе більше споживачів долучаються до ідеї збереження природи, і товариство нагадує про неї всім іншим.

 

Відмовитися від паперових рахунків, а отже, заощадити папір та вберегти від вирубування дерева дуже легко: достатньо почати користуватися сучасними дистанційними сервісами, за допомогою яких можна не тільки формувати й отримувати рахунки в онлайн режимі, а ще й сплачувати їх без комісії!

Йдеться про Електронну абонентську книжку, яка вже добре відома багатьом: https://pay.zakarpatzbut.energy/home. За допомогою цього сервісу можна контролювати споживання електроенергії та газу, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, що вкрай важливо в нинішніх умовах поширення коронавірусу, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії. Важливо: при розрахунках через абонкнижку комісія зі споживача не знімається!

Саме в Електронній абонкнижці й створена можливість відмови від паперових рахунків: у розділі «Загальна інформація» є панель під назвою «Актуальний рахунок». Якщо ви поставите галочку у відповідне віконечко з написом «Відмова від отримання паперового рахунка», то ТОВ «Закарпаттяенергозбут» більше не надсилатиме вам паперові рахунки. Натомість ви зможете формувати їх у електронному вигляді й одразу в абонкнижці оплачувати.

Тим споживачам, які досі не зареєстровані в Електронній абонкнижці, але теж хочуть долучитися до хорошої справи збереження екології, пропонуємо спробувати цей електронний сервіс і переконатися в його зручності та дієвості. Інструкція для реєстрації тут: https://bit.ly/3ufQLiR

У разі, якщо у вас виникають запитання, ви завжди можете звернутися:

- до кол-центру за номером 0-800-50-59-60;

- до Інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92.

Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обід: 12:00 - 12:48).

Давайте разом збережемо природу для нащадків!

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

 

08 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів