Новий ЖК Куб29 у Києві: «сіль» у деталях

Новий ЖК Куб29 у Києві: «сіль» у деталях
Усі найкращі об’єкти цього світу вже побудовані, головна «сіль» зараз — у деталях. Нова перлина столиці ЖК Куб29 робить ставку на нюанси, які, на перший погляд, виглядають неважливими.

 

Прикраса міського простору

Для створення нового об’єкта спеціалісти обрали трендовий мінімалістичний стиль — кубічну архітектуру. У світі його використовують все частіше саме у житловому будівництві. Геометричні форми дозволяють використовувати увесь простір одночасно. В ЖК Куб29 ви не знайдете похилих дахів, які скошують кути. До того ж обраний візуал дозволяє збільшити площу скляного покриття. Мінімалістичний зовнішній вигляд зазвичай приховує дуже цікаве інтер’єрне рішення. 

ЖК вигідно відрізняється своїм краєвидом на Дніпро у форматі 360, Русанівську набережну та правий берег Києва. Для того, щоб створити цю прикрасу міського простору, архітектори надихались роботами Піта Блома та інших митців постмодернізму.

Будинок розташований в затишному районі в оточенні озер, знайти його можна за адресою: Березняківська, 29. Ця містина вже має свою історію, її інфраструктура активно розвивалася останнє десятиліття. Поблизу ЖК Куб 29 знаходиться набережна зі зручними велодоріжками та лавочками для сімейного дозвілля у теплий період року. Також на місцевих чекає пляж Березняки — улюблене місце релаксу в спеку. Влітку тут для гостей грає душевна музика та чекають кафетерії з відкритими терасами. 

Інфраструктура, перевірена роками

Для того, щоб опинитися в епіцентрі вечірки, достатньо вийти з дому. До речі, в самому домі дуже тиха й спокійна атмосфера. У цьому допомагають цегляні стіни та утеплення мінераловатними плитами зі штукатуркою. Кожна квартира гарно утримує тепло, тому тут можна не хвилюватися про величезні рахунки за опалення. Додатковий бонус помешкання — технологічні металопластикові вікна REHAU. Всі ми знаємо про те, які німці скрупульозні в питаннях комфорту.

Висота стель в помешканні сягає 2,7 метра, тому простір дозволяє вільно дихати своїм володарям. Усі квартири — це поле для експериментів та незвичайних рішень. Квартири не мають шаблонних оздоблювальних робіт, тому кожне житло можна перебудувати під себе, вкласти в нього частку власної душі. 

Вулиця Березняківська має багато можливостей для шопінгу. Тут розташований зручний супермаркет «Велмарт». Також за 10 хвилин можна дістатися до легендарного торгового центру лівого берега столиці — River Mall. В пішій доступності мешканців ЖК знаходяться:

  • декілька шкіл;
  • декілька дитячих садочків;
  • спортивні майданчики;
  • аптеки;
  • спортзали;
  • кінотеатри;
  • парки тощо.

 

30 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів