Конкурс ескізів на парклети для Ужгорода продовжено

Конкурс ескізів на парклети для Ужгорода продовжено
Парклети, нагадаємо, будуть встановлені в рамках реалізації проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва ЄІС «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Головним партнером проєкту є ГО ФОРЗА, партнером – Управління міжнародного співробітництва та інновацій УМР, партнери з Польщі та Білорусі. Конкурс ескізів на парклети для Ужгорода ГО «Форза» оголосила у серпні цього року, однак за його результатами журі у вересні не обрало переможців.

 

Наразі етапи конкурсу такі:

  1. Прийом заявок та ескізів у онлайн-форматі: 1-30 листопада 2021 р.
  2. Оголошення фіналістів: 6 грудня 2021 р.
  3. Відкрита презентація фіналістами своїх робіт перед журі: 10 грудня 2021 р.
  4. Оголошення переможців: 14 грудня 2021р.

Конкурс проводиться в рамках проекту SUMCITYNET: міста за покращення доступності та кліматично-сталу міську мобільність. Як інформує ГО «Форза», знято обмеження по кількості подання ескізів. Замість максимум трьох тепер кожен охочий може запропонувати свої роботи на всі 5 локацій.

З правилами конкурсу, схемами та фотографіями локацій ознайомтеся тут: https://cutt.ly/yQGKHg5

Що таке «парклет»? Це багатофункціональний простір, який містить лавки, крісла, столи, озеленення, паркування для велосипедів тощо. Вони мають розміщуватися на місцях, які наразі зайняті припаркованим автотранспортом. Нагадаємо, що 5 локацій в межах міста вже погоджено міською радою. Ця інформація розміщена в рамках проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва ЄІС Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст інформації не обов'язково відображає позицію ЄС і відповідальність за неї несе виключно ГО «Форза».

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів