В Ужгороді розглянули проєкти Бюджету громадської ініціативи

В Ужгороді розглянули проєкти Бюджету громадської ініціативи
Проєкти, які подали на участь у конкурсі Бюджету громадської ініціативи Ужгорода для реалізації у 2022 році, сьогодні розглянули на експертній комісії за участю заступника міського голови Артема Погорєлова, депутатів міської ради Віталія Готри, Віктора Качура, Володимира Білонки, начальника управління економічного розвитку міста Павла Логвінова, начальниці відділу освіти Наталії Мухомедьянової, начальниці відділу благоустрою департаменту міського господарства Оксани Пайди, заступниці начальника управління містобудування та архітектури Оксани Каліновської, заступника начальника відділу фінансування місцевого господарства та соціального захисту населення департаменту фінансів та бюджетної політики Петра Лукача, головного спеціаліста управління економічного розвитку міста Іветти Михалко, регіонального координатора Активної громади у м. Ужгород Миколи Яцкова, керівниці ГО «Форза» Лесі Лойко, керівниці ГО «Інститут міста Ужгород» Тетяни Колесник.

 

Нагадаємо, впродовж етапу подання, який тривав до 10 жовтня, надійшло 26 проєктів на загальну суму 16,2 млн грн, а загалом виділено на реалізацію 5 млн грн. Кожен проєкт оцінювали, із письмовим висновком, структурні підрозділи міськради, а сьогодні члени експертної комісії аналізували, наскільки проєкти відповідають положенню про Бюджет громадської ініціативи і голосували за допущення до наступного етапу – голосування.

На засіданні експертної комісії сьогодні відхилили три проєкти, окремі допустили до голосування з додатковими умовами, до прикладу, рекомендувати змінити місце розташування. Основні відомості про кожен проєкт – у таблиці, а детально можна ознайомитися https://budget.e-dem.ua/211010000

Голосування почнеться 1 листопада, триватиме 14 днів, детальніше, як це робити – згодом.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів