Виникла заборгованість за спожиту електроенергію? Укладайте угоду на реструктуризацію

Виникла заборгованість за спожиту електроенергію? Укладайте угоду на реструктуризацію
У нинішній складний час поширення пандемії у окремих споживачів накопичуються борги за спожиту електроенергію. Оплатити їх потрібно в будь-якому разі, але не всі можуть одразу розрахуватися, тож нерідко борги тільки накопичуються. ТОВ «Закарпаттяенергозбут» нагадує про один із способів розрахунку, який може допомогти вам вирішити проблему неможливості миттєвої оплати – це реструктуризація заборгованості.

 

У разі виникнення  у споживача заборгованості  за спожиту електричну енергію Товариство пропонує укласти договір щодо реструктуризації  боргу та графік погашення заборгованості. 

Для цього необхідно звернутися у центри обслуговування  клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут» із відповідною заявою. Відповідальні працівники ЦОК визначають суму першого платежу з огляду на платоспроможність споживача, на залишок суми запропонують термін реструктуризації (не більше 12 місяців).

Звертаємо вашу увагу, що укладання договору про реструктуризацію боргу не звільняє споживача від оплати поточного споживання електричної енергії.

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» намагається максимально врахувати індивідуальні потреби та особливості становища кожного конкретного споживача.

У разі, якщо у вас виникатимуть запитання, звертайтеся до:

  • інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;
  • кол-центру 0800505960;
  • Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log

 Графік роботи: Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 -12:48).

 Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

06 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів