На Закарпатті небайдужі самі чистять річки від сміття

Віктор Бучинський, фото: соцмережі
Віктор Бучинський, фото: соцмережі
Житель Берегова Віктор Бучинський, який створив сортувальний центр "Кольорові баки" не проходить повз потенційної вторинної сировини.

 

Про це розповідає Znaj.ua.

На цей раз чоловік хотів порибалити на річці Тиса, а натомість зайнявся прибиранням річки. Пластикові пляшки, бляшанки, залишки одягу та взуття течія несе з гірських сіл. Весь цей "бруд" міг потрапити на сортувальні станції, а згодом на переробку.

Всього за 20 хвилин Віктор заповнив 8 сміттєвих пакетів.

"Чудова природа, гарна річка і купа сміття: п/ет пляшки, скляні пляшки, металеві банки, каністри, елементи одягу та взуття. Гадаю цьому всьому сміттю не місце у річці, а місце на сміттєперебному заводі. Я не міг пройти повз, і так -як завжди маю з собою сміттєві пакети- прибрав! За 20 хвилин назбиралось 8 сміттєвих пакетів потенційної вторинної сировини, які я відвезу до приймального пункту вторинної сировини "Кольорові баки",- написав Бучинський у группі "Кольорові баки" у соцмережі Фейсбук.

Чоловік закликає закарпатців не викидати сміття у річки, а якщо побачили сміттєвий острів прибрати його, адже це впливає не тільки на естетичний вигляд річок, а й на наше здоров'я і довкілля.

"Люди, не засмічуйте річки і довкілля! Сортуйте тверді побутові відходи вдома і здавайте до пунктів прийому",- звертається до усіх Віктор.

Користувачі мережі не змогли пройти повз і  не похвалити діяльність Бучинського:

"Ви молодець!!!", "Знімаю шляпу перед тобою, Вітя. Вчинок, достойний поваги!!! Дякую за чистоту!", "Ви молодець. Ваш приклад позитивний і визиває надію, що знайде послідовників", "Вчинок достойний поваги, дякую за чистоту", "Просто жаль, что нас мало, которые не могут на это смотреть! А много тех кому все равно и очень много, тех которые это делают", "Мій кожний пікнік починається з прибирання сміття".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів