Закарпатських викладачів запрошують на роботу у ЄС

Центрально-Європейський університет запрошує викладачів до співпраці

 

Центрально-Європейський університет у м. Скаліце (Словаччина) створює базу науково-педагогічних працівників з України, які можуть забезпечувати викладання дисциплін в університетах, інших вищих навчальних закладах Європейського Союзу, а також університетах-партнерах України з галузей знань (класифікація в Україні): 0203 Гуманітарні науки, 0301 Соціально-політичні науки, 0302 Міжнародні відносини, 0304 Право, 0305 Економіка та підприємництво, 0306 Менеджмент і адміністрування, 0401 Природничі науки, 0501 Інформатика та обчислювальна техніка, 0801 Геодезія та землеустрій, 1401 Сфера обслуговування.

Науково-педагогічні працівники, внесені до вказаної бази даних, матимуть право працювати, як на території України (за контрактом), так і на території Європейського Союзу.

Особам, які пройшли конкурсний відбір та працюватимуть на території Європейського Союзу, надаються супроводжуючі документи і підтримка університету для нострифікації (визнання) наукових ступенів, вчених звань, отримання візи та дозволу на тимчасове проживання на період роботи.

Для отримання анкети та подачі заявки на участь в  проекті звертатись на e-mail: [email protected]

 

 

07 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів