На Закарпатті триває ярмарок з актуальних професій

На Закарпатті розпочався щорічний традиційний ярмарок актуальних професій, який організовує обласна служба зайнятості спільно з освітніми закладами та працедавцями.

 

Як повідомила в.о. директора Закарпатського обласного центру зайнятості Леся Чиняк, це робиться задля популяризації серед безробітної молоді та випускників шкіл затребуваних ремесел, вдалого професійного самовизначення та успішного працевлаштування.

У рамках цьогорічного осіннього ярмарку у районах краю проводитимуться презентації працедавців, навчальних закладів, екскурсії на підприємства. Молоді краяни матимуть змогу ознайомитися із багатьма різновидами професій, серед яких: програміст,  електрогазозварник, тракторист, швачка, продавець, кухар, кондитер, медична сестра і навіть військового. 

Так, для укомплектування вакансій на підприємствах Ужгорода та працевлаштування незайнятого населення 17 вересня 2014 року в Ужгородському міському центрі зайнятості за адресою: м. Ужгород, вул. Новака, 45, відбудеться Ярмарок вакансій. Початок об 11.00 год.

 

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

 

16 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів