Українська спортсменка довічно дискваліфікована.

Українська штовхчка ядра Віта Павлиш довічно дискваліфікована. Для неї тепер назавжди закриті двері у світ легкої атлетики.

 

Повторний аналіз, проведений у лабораторії НОК у Відні, підтвердив присутність в організмі чемпіонки світу заборонених стероїдів.
Віта Павлиш, після перемоги на чемпіонаті світу в 1999 році була звинувчена в застосуванні допінгу, і відсторонена від спорту на 2 роки. Відбувши дискваліфікацію, вона повернула собі ведучу позицію у світі.
Після "золота" чемпіонату світу в залах, що Павлиш завоювала цього року в Будапешті, з'явилося повідомлення про виявлений допінг. 2 місяці українська спортсменка і її тренери чекали вердикту з Австрії, хоча відверто говорячи шансів на успіх було вкрай мало.
Антидопінговий комітет працю? жорстко, і кара? суворо. У Павлиш нема? права на апеляцію, і нема? більше надії вийти в сектор де вона була повноправній Корольовій світу.
Золота медаль чемпіонату світу в Будапешті, що Віта завоювала з результатом 20.49 метра, тепер буде вручена росіянці Кривеловій (результат в Угорщині 19.90 метра).
/"Нш спорт"/.

 

17 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів