Публікації про судимості Януковича є спробою його дискредитації

Новопризначена речниця українського прем’єр-міністра Ганна Герман звинуватила мас-медіа у спробі дискредитації Віктора Януковича шляхом поширення інформації про його судимості.

 

Водночас, прес-секретар так і не повідомила, за якими статтями кримінального кодексу двічі відбував покарання чинний голова уряду.
За півтора року перебування на посаді прем??р-міністра Віктор Янукович не давав жодних пояснень щодо свого кримінального минулого. Втім Ганна Герман, колишній керівник українського бюро радіо ?Свобода?, пов?язу? увагу журналістів до судомистей голови уряду, а віднедавна і кандидата на найвищу посаду в державі, з наближенням президентських виборів.
За словами речника, прем??р відбував незаслужене покарання: ?Якщо така дитина не пропала, а вибилась, стала людиною - це набагато важливіше від якихось дрібних проступків. Це ? приклад того, як треба в житті виживати?.
Політики звертають увагу на те, що кримінальне минуле стосу?ться не приватної особи, а державного діяча, який претенду? на посаду президента, тому суспільство мусить знати, в чому полягали ?помилки юності? Януковича, повідомля? Deutsche Welle (Ukrainian)

 

15 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів