У "замінованому" автобусі знайшли контрабандні цигарки

Інформація про замінований автобус, який буде рухатися через державний кордон України, надійшла до прикордонників від оперативного чергового МВС.

 

До головного управління міліції в Києві зателефонувала жінка – приватний підприємець та повідомила, що має інформацію про те, що автобус "Неоплан", який слідує за Маршрутом "Київ-Відень", у Відні мають намір підірвати. Для перевірки цієї інформації у пункті пропуску через державний кордон "Тиса", що на Закарпатті, через який мав прослідувати вказаний транспортний засіб, почали готуватися до зустрічі.
На лінію прикордонного контролю автобус прибув після 23 години. Для його огляду була сформована спільна група, до якої додатково були включені начальник кінологічної служби Чопського прикордонного загону, співробітники МВС, СБУ та МНС. "Неоплан", у якому, крім двох водіїв, їхали 44 пасажири, вивели із загального потоку та направили в бокс поглибленого огляду. Поглиблену перевірку транспортного засобу проводили понад трьох годин.
Вибухових пристроїв в автобусі знайдено не було Правоохоронці лише знайшли 63 блоки цигарок, які були приховані від прикордонно-митного контролю.

Державна прикордонна служба україни

 

17 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів