На Закарпатті горіло

В ніч на 9 липня горіло в селищі Великий Бичків на Рахівщині У місцевого мешканця несправність під час монтажу пічного опалення в господарській прибудові обернулася справжнім лихом. Вогонь звідти перекинувся на крівлю житлового будинку та пошкодив дерев’яні конструкції стіни.

 

Для того щоб ліквідувати загоряння пожежникам довелося сконцентрувати зусилля місцевих професіоналів та сільської пожежної команди з села Верхнє Водяне. Шкода завдана вогнем склала близько шести тисяч гривень.

Через поки нез’ясовану причину вчора вдень загорівся хлів у пенсіонера з села Дубрівка Ужгородського району. Полум’я знищило шиферну крівлю та дві тонни сіна, які зберігалися на даху споруди, завдавши шкоди на 12 тисяч гривень.

Обставини загоряння з’ясовують працівники ужгородського районного управління МНС України в Закарпатській області.

Не пощастило вчора і приватному підприємцю з села Розівка, що на Ужгородщині. Коротке замкнення електропроводки комп’ютера в офісі його підприємства призвело до загоряння, внаслідок якого від вогню постраждало умеблювання та кондиціонер. Полум’я також залишило по собі сліди і в сусідній кімнаті у вигляді кіптяви на стінах та стелі. Для відновлення роботи приватного підприємства, власнику знадобиться щонайменше 11 тисяч гривень.

ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області

 

10 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів