Модульні дачні будиночки від виробника

Модульні дачні будиночки від виробника

 

Модульні дачні будиночки - будівлі, зведені без капітального фундаменту з готових модулів, конструкція яких передбачає можливість горизонтального і вертикального з'єднання. Таким чином можна швидко і недорого звести навіть триповерхову дачу і досхочу насолоджуватися відпочинком на природі. Компанія "МодульДім" пропонує клієнтам тільки найкращі та перевірені варіанти заміських будинків такого типу.

Чому варто замовити дачу з блок-модулів

Сучасні швидкомонтовані дачні будиночки - добротні будови, які не поступаються капітальним. Їхні основні переваги:

  • жодного будівельного сміття на місці зведення будівлі (відповідно, вплив на ландшафт мінімальний);

  • немає необхідності наймати виконроба і контролювати його роботу і покупки;

  • десятки будівельників не будуть тупцювати навколо будівництва - для комплектації будинку достатньо кількох монтажників;

  • не доведеться місяцями чекати, поки буде готовий фундамент, - для модульних будівель він просто не потрібен;

  • немає переплат за залишки сировини, як при капітальному будівництві;

  • через відсутність капітального фундаменту не доведеться оформляти документи, що дозволяють введення будови в експлуатацію.

Внаслідок усього перерахованого об'єкти з модулів-контейнерів активно використовують у торгівлі, туризмі, на будівництвах і промислових підприємствах, у сільському господарстві.

Етапи створення швидкомонтованих будівель від ModulDom

Компанія займається створенням модульних будинків уже 17 років. За цей час чітко відпрацьовані всі етапи:

  • менеджери приймають замовлення телефоном або через сайт і оперативно прораховують його вартість;

  • конструктори-професіонали розробляють проєкти модульних будинків будь-якої складності (можна вибрати один із готових варіантів);

  • кваліфікований персонал у цехах компанії комплектує готові модулі;

  • логісти організовують доставку в будь-яке місто України в найкоротші терміни;

  • монтажники за один день за будь-якої погоди збирають модульну будівлю.

Замовити модульні дачні будиночки буде чудовим рішенням у тому разі, коли потрібно побудувати швидко, якісно і недорого. Будівлю такого типу можна встановити в будь-якому, навіть незручному для капітального будівництва місці.

Із чого зроблені модулі

Сучасні будинки з блок-модулів придатні для постійного проживання, оскільки їх комплектують з екологічно чистих матеріалів:

  • основа модуля - каркас із металу, оброблений спеціальним антикорозійним засобом;

  • стіни - металева обшивка з наповнювачем із мінеральної або базальтової вати (сендвіч-панелі);

  • внутрішня обшивка - ЛДСП, гіпсокартон або дерев'яна вагонка (залежить від моделі будинку і побажань клієнта).

Колір профілю вибирає замовник. Розміри стандартного модуля - 6?2,4 м (з двох модулів виходить приміщення 6?4,8 м, з трьох - 6?7,2 м). Популярністю користуються дачі з двох блок-модулів із перегородками відповідно до планування. Для зручності можна додатково замовити тамбур або терасу. Передбачено можливість підключення до дачі всіх необхідних комунікацій.

Блок-модульні дачі від "МодульДом": мобільні та функціональні

Мобільність - відмінна риса швидкомонтованих будівель. За необхідності їх можна розібрати, за допомогою підйомного крана завантажити на трал, доставити на нове місце і знову зібрати. Виходить, якщо доводиться переїжджати в інше місто, дачу можна забрати з собою. Її конструкція передбачає десятки успішних циклів збирання-розбирання і тривалу експлуатацію в будь-яких кліматичних умовах. Модульні дачні будиночки стійкі до впливу сонячних променів, високих і низьких температур. Завдяки відмінним звуко- і теплоізоляційним властивостям таке житло за затишком і комфортом не поступається капітальному.

Продукція "Модуль Домтм" сертифікована і відповідає всім європейським стандартам якості. На сайті компанії можна ознайомитися з фотографіями готових адміністративних, соціальних, житлових модульних будівель, замовити дзвінок менеджера у зручний для себе час, щоб уточнити всі запитання. Після оформлення замовлення покупець отримує можливість контролювати всі етапи виробництва, його побажання будуть враховані - компанія підтримує так зване "прозоре виробництво".

 

 

17 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів