Цими вихідними в Ужгороді - масштабні спортивні події

Цими вихідними в Ужгороді - масштабні спортивні події
Про це інформує міська рада.

 

Стадіон «Авангард» приймає перший етап Всеукраїнських змагань «Фестиваль легкоатлетичного триборства». Діти 2011-2012, 2013 років та молодші змагаються у таких дисциплінах, як біг на 50 м з бар'єрами, 60 м, 300 м та 600 м, метання м'ячика та штовхання ядра, стрибки у довжину та висоту. Участь у турнірі беруть понад 200 спортсменів Закарпатської, Львівської, Рівненської, Сумської, Донецької, Одеської, Кіровоградської, Чернівецької, Івано-Франківської, Хмельницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської, Дніпропетровської, Київської областей та міста Києва.

Також у місті – відкритий турнір із повітряної акробатики та пілонного спорту «Pole Dance Showdown». Цьогорічний захід зібрав понад 400 учасників із різних куточків України: Сумської, Одеської, Харківської, Запорізької, Житомирської, Київської, Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Черкаської, Хмельницької, Вінницької, Рівненської та Закарпатської областей. Зокрема, свої виступи покажуть і 5 місцевих команд. Позмагатися також приїхали й гості з Угорщини, Італії та Латвії.

Організатори – ГО «Закарпатська федерація пілонного спорту та повітряної акробатики» за підтримки Ужгородської міської ради та НОК Закарпаття.

Учасників, тренерів та батьків на офіційних відкриттях змагань привітали міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, подякували за організацію турнірів, побажали нових успіхів та досягнень, а ще – отримати позитивні враження від перебування в Ужгороді, де цими вихідними багато цікавих заходів, присвячених цвітінню сакур.

Дякуємо ЗСУ за захист, за можливість проводити змагання для наших дітей!

 

14 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів