Упродовж тижня в області запрацювали 6 поліцейських станцій та приступили до служби 12 офіцерів громади

Упродовж тижня в області запрацювали 6 поліцейських станцій та приступили до служби 12 офіцерів громади
Про це інформує поліція Закарпатської області.

 

На Закарпатті продовжується реалізація проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади». Так, впродовж тижня в регіоні відкрили ще шість нових поліцейських станцій та представили 12 поліцейських офіцерів громади.

У селищі Великий Березний поліцейську станцію розмістили за адресою вул. Шевченка, 27. Там задля спокою та безпеки жителів Великоберезнянської громади працюватиме поліцейський офіцер громади Олександр Пасіка.

Поліцейську станцію відкрили у Пийтерфолвівській громаді. Вона розташована за адресою — с. Неветленфолу, вулиця Фогодов, 36. Там щоденно нестиме службу поліцейський офіцер громади Богдан Пронів.

Ще одну поліцейську станцію відкрили у Мукачівському районі, с. Ракошино, вул. Перемоги, 19. На ній жителям Великолучківської громади надаватиме поліцейські послуги офіцер Василь Канчій.

У Середнянській громаді поліцейську станцію відкрили у с. Ірлява, вул. Шевченка, 1. Там забезпечуватиме порядок поліцейський офіцер громади Дмитро Мондрич.

Поліцейські станції також відкрили у селі Сюрте та Лохово.

Окрім відкриття нових станцій цього тижня до вже діючих «пунктів безпеки» доєдналися правоохоронці, які закінчили спеціальне навчання та успішно пройшли конкурс, щоб стати офіцером громади.

У Жденіївській громаді заступив на службу Віталій Косач, в Ясінянській територіальній громаді – Юрій Геника, в Солотвинській – Іонель Ціпле, у місті Ужгород — Іван Марченко, в Тур’є-Реметівській громаді – Іван Тороній, в Холмківській – Іван Качалаба,

у Чопській громаді – Іван Столець, а також у Вишківській територіальній громаді – Іван Баран.

Усі правоохоронці вже приступили до виконання своїх обов’язків. Їх забезпечили всім необхідним обладнанням, в тому числі транспортними засобами. Вони щоденно працюватимуть для безпеки громадян, які проживають на ввіреній їм території.

 

Загалом в регіоні вже успішно функціонують 55 поліцейських станцій та віддано несуть службу 70 поліцейських офіцерів громади.

 

 

14 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів