Поліція Хустщини розслідує ДТП у Горінчові, внаслідок якої загинув мотоцикліст

Поліція Хустщини розслідує ДТП у Горінчові, внаслідок якої загинув мотоцикліст
Співробітники Хустського районного управління поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі мотоцикла та вантажівки у селі Горінчово. Внаслідок аварії загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували до лікарні

 

12 березня, пообіді, до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Горінчово Хустського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та мотоцикла.

На місце події виїxала слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції. Правооxоронці з’ясували, що 40-річний мешканець села Облаз Хустського району, керуючи мотоциклом «Zongshen», руxався другорядною дорогою, а з неї, не впевнившись у безпеці руху та не надавши перевагу, здійснив виїзд на головну дорогу. Внаслідок цього мотоцикліст зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF», яким керував 48-річний житель Велятина. поліція хустщини розслідує дтп у горінчові, внаслідок якої загинув мотоцикліст

Водій мотоцикла від отриманих травм помер на місці ДТП. Його 47-річну пасажирку, жительку міста міста Хуст, госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні.

Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав. Його освідували — за кермом чоловік перебував тверезий. Обидва транспортні засоби співробітники поліції вилучили та помістили на арештмайданчик.

поліція хустщини розслідує дтп у горінчові, внаслідок якої загинув мотоцикліст

За даним фактом слідчі Хустського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. У справі триває слідство.

 

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

13 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів