6 міфів про ТЦК, які підживлює російська пропаганда

6 міфів про ТЦК, які підживлює російська пропаганда
Інформацію оприлюднили на сторінці Закарпатського ОТЦК та СП у Фейсбуці.

 

Реформа в Міністерстві оборони, електронний реєстр військовозобов’язаних та новий закон про мобілізацію породжують багато хвилювання в суспільстві. Однак, варто віддати належне, більшість процесів у сфері діяльності Міноборони стали відкритішими та зрозумілішими для людей. Попереду - більша цифровізація, проте і більше викликів, пов’язаних із необхідністю замінювати військових із передової.

Зокрема, в цьому значна роль покладена на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, які, реформувавшись із військових комісаріатів, стали фактично сервісними центрами, спрямованими як на поповнення військових підрозділів, так і на підтримку військовослужбовців та ветеранів.

Проте в частини суспільства так і залишилась пряма асоціація ТЦК виключно з мобілізацією, що породило велику кількість міфів. Вони, своєю чергою, щедро підживлюються тими, хто бажає цієї мобілізації уникнути, та російськими спецслужбами, які використовують антимобілізаційні наративи й відео, щоб посилювати напругу у суспільстві.

 

10 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів