Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Сваляві

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Сваляві
Слідчі поліції Закарпаття встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у місті Свалява, внаслідок якої загинула 76-річна місцева мешканка. У справі призначено експертні дослідження

 

2 квітня близько 11-ї години від медиків екстреної допомоги до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у місті Свалява. 

За викликом одразу ж виїхали слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Мукачівського районного Управління поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області. Правоохоронці провели огляд місця події та з’ясували попередні обставини автопригоди. 

Встановлено, що 21-річний водій мікроавтобуса «Ford», житель села Голубине, рухаючись заднім ходом допустив наїзд на 76-річну жительку Сваляви, яка проходила поруч. Остання від отриманих травм померла на місці події. 

Водія освідували — за кермом чоловік перебував тверезий. Його автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі буде проведено експертні дослідження, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

04 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів