"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на новий поїзд за популярним маршрутом "Чернівці-Ужгород"

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на новий поїзд за популярним маршрутом "Чернівці-Ужгород"
У складі нового поїзда, що має відновити прямий зв'язок Буковини із Закарпаттям, є вагони категорії плацкарт та купе.

 

У четвер, 28 березня, у перший рейс вирушить новий потяг «Чернівці –Ужгород». Відстань між містами він долатиме 11 годин, а квитки коштуватимуть від 270 гривень.

Як повідомили в «Укрзалізниці», поїзд відправлятиметься з Чернівців щоденно о 5:30 та прибуватиме до Ужгорода о 17:20. У зворотному напрямку – відправлення з Ужгорода о 10:42, прибуття до Чернівців о 21:32.

"Продаж на новий поїзд №345/346 Чернівці — Ужгород відкрито!

Окрім відновлення прямого зв?язку Буковини із Закарпаттям, денний поїзд Чернівці — Ужгород слугуватиме також для зручної пересадки на новий нічний міжнародний поїзд Прага — Чоп, розклад якого ви можете знайти тут

Зупинки передбачені на станціях Чоп, Батьово, Мукачево, Карпати, Свалява, Воловець, Славсько, Сколе, Стрий, Моршин, Болехів, Долина, Рожнятів, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия. У складі поїзда вагони категорії плацкарт, купе.

Розклад руху поїзда у залежності від дня тижня має незначні відмінності, відтак точний розклад на конкретну дату ви можете знайти на сайті booking.uz.gov.ua та у мобільному застосунку Укрзалізниці.

Квитки на поїзд вже доступні для придбання в застосунку та чат-ботах Укрзалізниці, на сайті та в касах вокзалів", - інформує "Укрзалізниця"

 

25 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів