Співробітника регіонального управління ДСНС та начальника відділу Синевирської сільради, яких затримали на хабарництві, відсторонили від посад

Співробітника регіонального управління ДСНС та начальника відділу Синевирської сільради, яких затримали на хабарництві, відсторонили від посад
Про це повідомила прокуратура області.

 

Минулого тижня на отриманні хабарів викрили та затримали співробітника ГУ ДСНС України в Закарпатській області, а також начальника відділу Синевирської сільської ради. Їм повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

За клопотанням сторони обвинувачення їх обох відсторонили від займаних посад, поки триває слідство. Також суд обрав підозрюваним запобіжні заходи.

Так, працівник підрозділу ДСНС України перебуває під вартою. Суд визначив йому заставу у розмірі 3 млн 28 тис. грн, наразі ці кошти не сплачені.

За інформацією прокурора Закарпатської обласної прокуратури, чоловіку інкримінують неодноразове одержання неправомірної вигоди від підприємця. Підозрюваний переконав останнього, що за хабар сприятиме в оформленні необхідних документів щодо відповідності орендованого приміщення вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

Водночас Ужгородський міськрайонний суд обрав посадовцеві Синевирської сільради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести 242 тис. грн застави. 

Нагадаємо, Ужгородська окружна прокуратура викрила чоловіка на одержанні 1800 доларів США та 15 тис. грн від громадянина за вирішення «земельних питань». Задокументовано, що ще 15 тис. грн він одержав раніше.

 

 

20 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів