Відеозвернення загиблого воїна до сина стало піснею відомого закарпатського гурту Rock-H

Відеозвернення загиблого воїна до сина стало піснею відомого закарпатського гурту Rock-H

 

“Таткова любов” - так називається пісня гурту Рокаш, текст якої був створений на основі відеозвернення захисника Маріуполя Олексія Яніна до маленького сина Назара. Олексій захищав Україну ще до повномасштабного вторгнення, і на жаль, загинув в у квітні 2022 року.

Його дружина Тамара Яніна поділилася своїм горем з підписниками, і бажаючи розповісти про те, яким Олекса був татом, оприлюднила відео, що він записав для сина. Учасники гурту товаришували з нею багато років, перетинаючись на фестивалях та концертах, і віддана слухачка навіть зробила татуювання зі словами однієї з пісень Рокаш. Коли менеджерка гурту Ірина Янцо побачила відеозвернення - його слова склалися спочатку у вірш, а згодом в пісню, яку записав і надіслав Тамарі лідер гурту Віктор Янцо.

 

“Ми хвилювалися, як вона сприйме творчість на основі її особистого горя, і вдячні, що Тамара не закрилася в собі, а подякувала нам за пісню” - каже Віктор

Напередодні 40-го дня народження чоловіка вдова попросила музикантів зробити студійний запис, і обмовилась, що мріє про кліп у його пам’ять. У відповідь гурт звернувся до відомого режисера, автора кліпу “Фортеця бахмут”, Віктора Скуратовського з пропозицією співпраці. Тамара та її 4-річний син Назар також взяли участь у зйомках, які відбулися 20 листопада у Києві.

“Для нашої родини це більше, ніж кліп. Це пам’ять про батька для сина на все життя” - сказала Тамара Яніна після завершення зйомок.

За перші дні у мережі відео зібрало багато поширень та коментарів, серед яких є такий: 

 

“Достойна пісня нашого часу. Колись через неї майбутні покоління будуть відчувати, що то було таке…”

 

 

Кліп на YouTube:  

Пісня на стримінгах: https://linkpeak.io/l/rock-h

Прес-пак з відео, аудіо та фото на гугл-диску: https://drive.google.com/drive/folders/1bFiFUmC3zEKTUwr5skjTDO-D_ibZHO5e

Слідкуйте за гуртом в соцмережах:

https://www.instagram.com/rock_h_official/

https://www.facebook.com/Rock.H.music

https://www.youtube.com/@Rock-H

https://www.tiktok.com/@rock_h_official

 

23 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів