Цифровий освітній центр для дітей Ужгорода відкрили у мистецькому ліцеї «Перспектива»

Цифровий освітній центр для дітей Ужгорода відкрили у мистецькому ліцеї «Перспектива»
Про це інформує міська рада.

 

Цифровий освітній центр для дітей Ужгорода відкрили сьогодні у приміщенні мистецького ліцею «Перспектива» (колишня ЗОШ №2). Тут школярі Ужгорода, у тому числі переселенці, навчатимуться цифрової формальної та неформальної освіти, медіаграмотності, безпеки в інтернеті. Окрім основної освітньої функції, центр стане майданчиком для соціалізації та комунікації дітей різного віку.

У відкритті центру взяли участь міський голова Богдан Андріїв, його заступник Іван Завидняк, супервайзерка Благодійного фонду «Посмішка ЮА» Анжела Бабкіна, директорка Ужгородського мистецького ліцею «Перспектива» Наталія Станкович, начальниця відділу закладів освіти управління освіти міськради Олена Габор.

Міський голова Богдан Андріїв подякував представниці благодійного фонду «Посмішка ЮА» Анжелі Бабкіній за активну громадянську позицію та зусилля, які вона доклала, щоб такий освітній центр запрацював і в Ужгороді.

Цифрові Освітні Центри – це сучасні, безкоштовні та дружні до дітей простори, які мають на меті надавати підтримку дітям у доступі до навчальних матеріалів та освітніх платформ, вони обладнані сучасною технікою, тут працює команда фасилітаторів та психологів, які проводять заняття з дітьми.

 

21 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів