Олександр Дідач повернувся з Італії і став до лав Нацгвардії: як українець перетворив захоплення на професію

Кулінарія для гвардійця Олександра Дідача до армії була лише захопленням. У війську він вже став професійним кухарем.
Чоловік цілеспрямовано повернувся в Україну з Італії на початку повномасштабного вторгнення і потрапив у закарпатський підрозділ Національної гвардії України. Після курсу навчання Олександр почав працювати на кухні.
«Я вважаю, що тут я розвиваюсь вже як кухар. Тобто є простір і можливості для удосконалення самого себе, бо доводиться готувати у великих масштабах. Найважливіше – це практика і вона була нелегкою. Я мусив ираховувати норми, звикати до великих масштабів. Це ж не три літри супу зварити, а три каструлі по 50 літрів. Але з часом до всього звикаєш», – ділиться військовий кухар.
Найбільше Олександр любить готувати солянку. У меню є завжди м’ясні та
рибні страви, салати, солодощі.Робочий день на кухні починається з 4 години ранку, оскільки треба приготувати свіжий сніданок. Завершується зміна о 10 годині вечора. Після вечері треба підготувати все для наступного дня.
До теми
- В лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові 1-, 3+ та 4+ групи
- На Закарпатті відбувся колоритний фестиваль коломийок
- 83% закарпатських угорців підтримують вступ України до ЄС
- Завтра розпочинається Петрів піст: як тримати його правильно?
- Мить, яку варто побачити: в горах Закарпаття квітне червона рута
- «Гладіатори» в ужгородському замку запрошують постріляти з лука
- Як заморозки вплинули на урожайність у краї?
- Сьогодні — Свята Трійця: що варто знати про Зелені Свята
- У лікарнях Ужгорода та області — дефіцит донорської крові
- Закарпаття: менше випадків туберкульозу, але тривожна динаміка з гепатитом В
- Пейзаж в об’єктиві тепловізора від військового Владислава Товтина можна придбати на благодійному аукціоні
- У Карпатах пильнує не лише прикордонна служба
- Діти з Маріуполя, що знайшли дім в Ужгороді, стали національними символами надії
- Ветеранський простір «Вдома»: підтримка для тих, хто пройшов війну
- Український природний рекорд! На Закарпатті зафіксували найвищу в Європі дуґласію тисолисту
- Програма активностей на літо в межах проєкту «Зелені скарби Карпат» від ГО «Щасливі діти»
- Працівники Ужанського нацпарку облаштували готелі для бджіл
- Під час виходу з «Азовсталі» потрапив у полон: на Закарпатті зустріли воїна, якого звільнили під час великого обміну полоненими
- Свято Міри в Лазещині і шлях до відродження вівчарства: репортаж з полонин
- Родини ветеранів українсько-російської війни беруть участь у проєкті відновлення ментального здоров’я на Закарпатті
До цієї новини немає коментарів