Олександр Дідач повернувся з Італії і став до лав Нацгвардії: як українець перетворив захоплення на професію
Кулінарія для гвардійця Олександра Дідача до армії була лише захопленням. У війську він вже став професійним кухарем.
Чоловік цілеспрямовано повернувся в Україну з Італії на початку повномасштабного вторгнення і потрапив у закарпатський підрозділ Національної гвардії України. Після курсу навчання Олександр почав працювати на кухні.
«Я вважаю, що тут я розвиваюсь вже як кухар. Тобто є простір і можливості для удосконалення самого себе, бо доводиться готувати у великих масштабах. Найважливіше – це практика і вона була нелегкою. Я мусив ираховувати норми, звикати до великих масштабів. Це ж не три літри супу зварити, а три каструлі по 50 літрів. Але з часом до всього звикаєш», – ділиться військовий кухар.
Найбільше Олександр любить готувати солянку. У меню є завжди м’ясні та
рибні страви, салати, солодощі.Робочий день на кухні починається з 4 години ранку, оскільки треба приготувати свіжий сніданок. Завершується зміна о 10 годині вечора. Після вечері треба підготувати все для наступного дня.
До теми
- Історія в шевронах: мукачівець Володимир Гоменюк колекціонує шеврони 128-ї бригади
- У 128-ій Закарпатській бригаді показали, як бійці проходили психологічне відновлення
- «Вікі любить Землю»: світлина із Закарпаття - серед 10 найкращих фото української природи у 2024 році
- ГО "Добрі справи Закарпаття" збирають кошти на лафету та зарядні станції для 128-ї бригади. Долучайтесь!
- Спортсменка та авторка блогів станцювала на льоду найвисокогірнішого закарпатського озера
- Краєвиди Свидовця увійшли в список із 10 найкращих світлин української природи у 2024 році
- На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло від Фундації Олени Зеленської
- 23 листопада о 16:00 запаліть свічку пам’яті жертв Голодоморів
- Здійсни мрію дитини — приєднуйся до благодійної акції «2000 подарунків до Нового року»!
- В Ужгороді та Мукачеві відкриють резиденції Святого Миколая
- Майстер-класи із виготовлення вертепу діють в Ужгороді
- Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди на Закарпатті
- Повномасштабна війна: чим жило Закарпаття останні 1000 днів...
- "Мені більше їхати було нікуди". Історія переселенки, яка в Ужгороді знайшла роботу і почала все спочатку
- В обласній станції переливання – нестача крові майже всіх груп. Закарпатців закликають ставати донорами
- Угорські лікарі провели медичне обстеження родин ВПО, які живуть на Закарпатті
- В Ужгороді триває реєстрація учасників виставки-конкурсу «Міс-кіс 2024»
- Закарпатський рибоохоронний патруль нагадує про заборону вилову струмкової форелі
- Національний кешбек у дії: закарпатці активно приєднуються
- Зима дісталася і кордону зі Словаччиною
До цієї новини немає коментарів