Обласна філармонія запрошує на вечір камерної музики. Частину коштів передадуть на ЗСУ

Обласна філармонія запрошує на вечір камерної музики. Частину коштів передадуть на ЗСУ
22 лютого 2024 рокуартисти АКАДЕМІЧНОГО КАМЕРНОГО ОРКЕСТРУ філармонії пропонують меломанам зануритись у дивовижний світ музики світових та український композиторів-класиків.

 

 

Цього вечора для вас звучатиме музика сповнена глибоких почуттів, яскравих образів, психологічної та духовної зрілостіДжованніПерголезі, одного знайвідоміших і найуспішніших композиторів класичної Віденської школиВольфганаАмадея Моцарта, безсмертного генія, неабиякого таланту Бенджаміна Бріттена,корифея професійної музики Закарпаття  ІштванаМартона та багато інших цікавих композицій.

Запрошуємо отримати потужний емоційний заряд, зануритися у блискучі твори, які оживають у чарівній атмосфері вечора камерної музики та насолодитися магією, яка розгортається в кожній ноті цього  концерту.

 

Керівник оркестру – заслужений артист України Владислав ЮРОШ.

 

Ведуча – музикознавець Наталія ПІЦУР.

 

Тривалість: одна година.

Початок концерту о 18:30.

У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.

Захід проходитиме для підтримки наших доблесних Збройних Сил України. 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

КВИТКИ продаються у КАСІ філармонії (можна замовити за тел.: 050 041 28 55 Ольга Євгенівна) та на CONCERT.UA. ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

 

 

 

 

 

 

 

 

20 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів