Восьмеро українців та двоє іноземців: за вихідні на кордоні зі Словаччиною затримали 10 осіб

Восьмеро українців та двоє іноземців: за вихідні на кордоні зі Словаччиною затримали 10 осіб
Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у ФБ.

 

Впродовж минулих вихідних прикордонники Чопського загону припинили протиправні дії восьми українців та двох іноземців. Семеро з них намагалися незаконно перетнути державний кордон, двоє порушили прикордонний режим, один вчинив злісну непокора законним вимогам правоохоронців.

 ?Зокрема, двох чоловіків призовного віку викрили на спробі виїзду до Словаччини за підробленими документами. Один прямував пішки через пункт пропуску «Малий Березний», інший – потягом через пункт пропуску «Чоп (Страж)». Обидва надали на контроль документи, які начебто підтверджували їх непридатність до військової служби: довідки ВЛК та тимчасові посвідчення військовозобов’язаного. Втім, документи виявилися підробленими, тому чоловікам у пропуску відмовили. Тепер ними займатимуться поліція і суд.

 ?П’ятьох правопорушників, які пробиралися через «зелений» кордон, зупинили військовослужбовці відділу «Ужгород». Один із затриманих виявився закарпатцем, інші - жителями Києва, Львова та Черкас. Щодо усіх п’ятьох складено адміністративно-процесуальні документи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Ще одного закарпатця затримали за злісну непокора законному розпорядженню прикордонного наряду. Перебуваючи поблизу держрубежу, 51-річний чоловік відмовлявся пред’явити документи, що посвідчують його особу, на вимогу правоохоронців. Особу було затримано в адміністративному порядку та доставлено у прикордонний підрозділ. Рішення у його справі прийматиме суд.

 ?На околиці прикордонного села Оноківці виявили двох іноземців, які не мали при собі жодних документів. Вони назвалися громадянами Індії. У ході перевірочних заходів особи затриманих було встановлено. З’ясувалося, що обидва проживають у місті Ужгород. Чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

 

 

 

20 лютого 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів