«Жадан і Собаки» відвідають Закарпаття в межах Благодійного зимового туру

Про це інформує департамент культури Закарпатської ОДА.

 

30 січня о 18:30 на сцені Закарпатського облмуздрамтеатру виступить рок-гурт «Жадан і Собаки».

«Музичний колектив відомий у творчому колі як «харківські розбишаки», адже роботи команди Сергія Жадана вирізняються гостросоціальністю, сповнені духом протесту та завжди звучать актуально. Виступи гурту – це потужні викиди яскравої енергетики, що заряджає та надає впевненості», – анонсують організатори туру «Sabotage Concert Agency».

Цього разу «Жадан і Собаки» презентують новий альбом «Радіопромінь», а також виконають свої найвідоміші композиції. Спеціальною гостею стане фіналістка «Голосу країни", співачка з Ужгорода Марта Липчей. 

Концерт відбудеться у межах Благодійного зимового туру містами України. Частину прибутку музиканти передадуть на підтримку українського війська. Після Ужгорода, гурт планує виступити в Мукачеві – концерт відбудеться 1 лютого о 18:00 в залі Палацу культури і мистецтв.

Між мистецькими подіями, відбудеться також публічна зустріч із Сергієм Жаданом як із відомим волонтером та громадським діячем, культурним амбасадором України в світі. Йтиметься про громадянське лідерство під час війни, соціальну згуртованість і волонтерство, подолання меж та руйнування стереотипів про схід/захід України, роль культурної дипломатії, протидію ворожій дезінформації й ін.

Організатор – Інститут центральноєвропейської стратегії, модератор – письменник і волонтер Андрій Любка.

Зустріч відбудеться 31 січня о 18:00 у залі Закарпатського академічного обласного театру ляльок. Вхід вільний.

 

 

22 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів