Найбільш популярні ігрові автомати

Найбільш популярні ігрові автомати

 

Азартні розваги за багатовікову історію свого існування неодноразово піддавалися всіляким заборонам та гонінням з боку влади та духовенства, але це не завадило їм зберегти популярність. Сьогодні завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій ігрові автомати можна сміливо назвати найпопулярнішим видом азартних розваг. Тепер це не однорукі бандити з механічним важелем старту обертань барабанів, а високотехнологічні слоти із власним віртуальним світом, об'ємним звучанням музичного супроводу та чудовою графікою з 3D ефектами.

Експерти нашого сайту провели аналіз рейтингів гральних автоматів різних авторитетних видань, на основі якого їм вдалося створити власний усереднений ТОП найпопулярніших слотів на сьогодні. До нього увійшли:

  • Megabucks;

  • Wheel of Fortune;

  • Mega Fortune;

  • Mega Moolah.

Пори те, що ігровий автомат Megabucks був створений у другій половині вісімдесятих років минулого століття, його популярність не вщухає з часом. Швидше за все це пов'язано з його унікальною історією, адже саме на цьому ігровому автоматі було зірвано у 2003 році найбільший у світі прогресивний джекпот розміром близько 40 мільйонів доларів. На момент написання статті ця сума залишається рекордною. Що ж до технічних характеристик слота Megabucks, то їх не можна назвати визначними, вони просто відповідають високим стандартам кінця минулого сторіччя. У Megabucks п'ять барабанів та 60 ліній для виплат виграшів.

Слот був створений американською компанією IGT, історія якої починається далекого 1975 року. Завдяки ефективному менеджменту з невеликої компанії їй вдалося перетворитися на лідера ринку азартних розваг та подарувати світу чимало цікавих ігрових автоматів.

Wheel of Fortune (Колесо Фортуни) - ще один слот від компанії IGT, якому вдалося потрапити до нашого рейтингу. Історію створення цього грального автомата можна наводити як вдалий приклад використання нестандартного мислення у вирішенні найрізноманітніших завдань. Річ у тому, що в 90-ті роки у Сполучених Штатах Америки телешоу Казино Фортуни було на піку популярності. Тоді керівництво компанії IGT ухвалює рішення про викуп авторських прав на зображення колеса та випускає ігровий автомат, в якому воно є центральним елементом. Сам слот при цьому дуже простий. У ньому всього 3 барабани, але є прогресивний джекпот, завдяки якому не одній людині вдалося стати мільйонером.

Mega Fortune від розробника NetEnt — ігровий автомат, який притягує до себе виграші, адже як символи в ньому використані зображення грошових банкнот, яхт та інших символів розкішного життя, не вистачає хіба що персонального літака зі слота Aviator, але і без нього прогресивні джекпоти в Mega Fortune випадають із завидною регулярністю. Найбільший із них сумою в 17 мільйонів 800 тисяч євро було зірвано у 2013 році в мережі Інтернет.

Слот Mega Moolah переносить гравців на спекотні простори африканського континенту з його головними героями дикими тваринами. Завдяки легкій тематиці, великій кількості виграшних комбінацій, наявності бонусних раундів і чотирьом прогресивним джекпотам грати в Mega Moolah дуже цікаво і не марно, адже саме на цьому слоті було отримано найбільший виграш у режимі онлайн розміром 17,879 мільйона євро.

 

 

 

 

На правах реклами

 

05 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів