Ексклюзивні торти Рошен

Ексклюзивні торти Рошен

 

 Важко знайти таку людину, яка б не полюбляла ласувати тортами. Солодкі витвори кондитерського мистецтва, прикрашені фруктами, шоколадом з ніжним кремом – що може бути краще!  В Україні топові позиції завжди займають торти Рошен. Великий асортимент виробів, якісні складові та унікальні рецепти – все це спонукає запитати: у чому їхній секрет? 

Чому саме Рошен?

Вже більше 60 років компанія Рошен працює над тим, щоб українці могли насолоджуватись улюбленими десертами. Вони зберегли рецепти «Золотого ключика»,  «Грильяжного» та «Київського» тортів, які залишаються популярними ласощами серед сучасного розмаїття товарів. У їхньому асортименті більш ніж 320 найменувань кондитерських виробів. Та він постійно поповнюється новинками, зокрема, й лінійкою шоколадних наборів для дітей: «Ko-ko Ro-ko», «Скринька скарбів», шоколадні фігури, шоколад на паличці та гарячий шоколад.

Це одна з перших кондитерських фабрик, що досі працюють в Україні. Цікаво, що завдяки цьому можна порахувати, скільки українці приблизно з?їдають шоколаду. Фабрика Рошен щороку виготовляє 320 тон шоколаду для своїх споживачів. А торти Рошен більше розраховані саме для українського споживача, і аж ніяк не на експорт. Адже тут суворо дотримуються терміну придатності в 72 години. У світовому рейтингу Global Top-100 Candy Companies, Roshen посягає 27 місце. І це дуже не поганий результат.

Звісно, важливо і те, де ви купуєте торти. Краще за все обирати фірмові магазини мережі або перевірені супермаркети. Якщо ви живете в Києві або передмісті, зробіть замовлення в магазині novus.online. Найсвіжіший торт швидко доставлять за вашою адресою, щоб ви могли насолоджуватись смаком.

Асортимент тортів

У Рошен є унікальна рецептура «Київського торта», що роками залишається популярною. Але свят у календарі чимало, тому не варто забувати про інші традиційні смаки Рошен:

  • Київський торт – хрусткі коржі з фундуком доповнює масляно-вершковий крем, з додаванням бренді та згущеного молока;

  • Празький – шоколадний бісквіт з масляним кремом і довершеною шоколадною помадкою зверху;

  • Трюфельний – ніжний бісквіт з додаванням какао, просочений запашним сиропом з ароматом рому, та шоколадно-масляним кремом;

  • Золотий ключик – повітряний бісквіт, ванільний крем зі згущеним молоком, і трохи какао;

  • Грильяж – хрусткі горіхові коржі в поєднанні з ніжним кремом і шоколадним декором;

  • Наполеон – листкова класика із заварним кремом.

 

Насолоджуватися життям простіше, коли обираєш з довірою, і на власний смак! Та якщо хочеться здивувати гостей з-за кордону, то пора бігти купувати «Київський торт» до чаю, як найсмачнішу українську візитівку. 

 

27 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів