Чому варто обрати Польщу для навчання за кордоном?

Чому варто обрати Польщу для навчання за кордоном?

 

Навчання в Польщі для українців є чудовою можливістю отримати вищу освіту, яка буде конкурентоспроможною і надасть можливість побудувати успішну кар'єру як в Україні, так і за її межами. У рейтингових закладах магістратура в Польщі має безліч переваг для українських студентів.

Плюси для українців навчатись в Польщі

Навчання в Польщі має безліч плюсів, які роблять цю країну привабливою для українських студентів:

  • Легкість доступу та невеликі витрати

Польща та Україна мають спільний кордон, що робить дорогу до Польщі дуже простою та швидкою. Українським студентам не потрібно витрачати багато коштів та часу на переїзд до Польщі. Будучи сусідніми країнами зі спільною історією та культурою, українці легко адаптуються в Польщі і можуть почуватися "як вдома".

  • Мовний бар'єр

Українська та польська мови мають багато спільних рис, тому українські студенти з легкістю можуть вивчити польську мову. Це дозволяє швидко адаптуватися до навчання та спілкування з місцевими студентами та викладачами.

  • Якість освіти

Оскільки це європейська країна, то навчання в Польщі нічим не поступається освіті, яку можна отримати в університетах інших країн. Польща пропонує академічну освіту на міжнародному рівні, використовуючи новітні світові методики та болонську систему ступенів: бакалаврат, інженерський ступінь, магістратура. Закінчення польського ВНЗ стає поштовхом до того, щоб стати на роботу у різних країнах Європи.

  • Магістерський ступінь

Це чудова можливість отримати диплом, який діє по всій Європі, вже після двох років навчання, базуючись на українському дипломі бакалавра. Це дозволяє студентам отримати вищу освіту більш швидко та почати кар'єру відразу після закінчення навчання.

  • Польське громадянство в перспективі

Для його отримання потрібно мати легальне проживання в країні протягом декількох років. Отже, навчання в Польщі може бути першим кроком до статусу польського громадянина.

  • Підтримка у вигляді віз протягом років навчання

Якщо ви вирішите обрати Польщу для навчання, вам буде надана повна візова підтримка, житло в студентських гуртожитках або допомога з орендою квартири. Ви також матимете доступ до широкого вибору вільних місць для роботи після пар. Крім цього, можна буде обрати страхування та допомогу в отриманні тимчасового польського посвідчення, з яким можна безвізово відвідувати країни Європи протягом років навчання.

Ціна навчання у ВНЗ Польщі для студентів з України

Ціна навчального року в польських ВНЗ для українських студентів варіюється залежно від обраного університету та факультету.

Здобувати вищу освіту в польських вищих навчальних закладах для українців - це чудова можливість отримати вищу освіту за доступною ціною, отримати міжнародно визнаний диплом та побудувати успішну кар'єру. Польща пропонує якісну освіту, легкий доступ та комфортні умови для студентів. Обравши Польщу для навчання, ви зробите перший крок до світлої майбутньої кар'єри.

 

15 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів