Big City Ride: Ужгородом проїхали понад 500 учасників уже традиційного велозаїзду (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Big City Ride: Ужгородом проїхали понад 500 учасників уже традиційного велозаїзду (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Напередодні ввечері Ужгородом проїхали понад 500 учасників уже традиційного велозаїзду.

 

Патріотичний благодійний захід до Дня Української Державності і на підтримку ЗСУ традиційно організувала в обласному центрі спільнота велолюбителів Big City Ride

Усі зібрані під час благодійного велозаїзду кошти, а це понад 43 600 гривень, передадуть Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород.

Велосипедисти у супроводі патрульної поліції проїхали від Закарпатського облмузрамтеатру вулицею Льва Толстого, через транспортний міст Масарика, далі – вулицями Митною – Івана Франка – Загорською – Миколи Бобяка – Слов’янською набережною – проспектом Свободи – вулицями Капушанською – Михайла Грушевського – Марії Заньковецької – біля ТЦ «Токіо» – вулицями Тиводара Легоцького – 8-го Березня – Олександра Можайського – Минайською – Швабською – площею Шандора Петефі та вулицею Льва Толстого – через площу Богдана Хмельницького та Київську набережну до облмуздрамтеатру.

Учасники могли придбати значки за 200 гривень – уся сума була донатом на ЗСУ, а саме на придбання 68 дронів для 68-го батальйону 101 Закарпатської бригади ТРО. На фініші розігрували лотерею з подарунками за цими значками, головним призом був велосипед, який виграла очільниця Руху підтримки закарпатських військових Галина Ярцева. Також волонтери Руху пропонували смаколики, сувеніри, напої – виручені кошти також спрямують для 68-го батальйону.

Нагадаємо, організатори велозаїзду – велоспільнота Big City RideBig City Ride за підтримки управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, управління патрульної поліції Закарпатської області, ГУ ДСНС України в Закарпатській області, благодійників.

Дякуємо всім причетним! Ужгородська міська рада

 

29 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів