Суші начинки

Суші начинки

 

В Україні японські суші стають все популярнішою закускою, яку можна замовити в суші-барі або з доставкою додому, а також приготувати їх самостійно. Для цього слід детальніше ознайомитися з інгредієнтами, адже для деяких людей вони можуть бути протипоказані за станом здоров'я. У мережі ресторанів Євразія Київ суші представлені у різноманітності – класичні, запечені (теплі), гострі, вегетаріанські, з ніжним вершковим сиром та ін.

Основні інгредієнти для начинки суші

Суші – японська закуска, відома у всьому світі завдяки оригінальності та вишуканості смаку. Основні інгредієнти для приготування:

  • особливий сорт рису з підвищеною клейкістю;
  • рисовий оцет;
  • листи водоростей норі;
  • начинки – риба, морепродукти, м'ясо різних видів, овочі/фрукти, вершковий сир чи фета тощо;
  • для подачі – соєвий соус, маринований імбир, васабі.

Головний інгредієнт – це короткозернистий рис із підвищеним вмістом крохмалю (високий показник клейкості). В результаті після приготування він добре зберігає форму та не розпадається.

Для додаткової клейкості під час приготування рису до нього додають спеціальний рисовий оцет. Якщо це роли, то не обійтися без норі (спеціальні морські водорості). Це пресовані листи темно-зеленого кольору, вони мають бути еластичними та відповідного класу.

Як начинку використовують різні продукти, в основному, це риба (тунець, сьомга, лосось, вугор та ін.) та морепродукти (сніговий краб, креветка, краб, мідії, восьминіг тощо).Для вегетаріанських суші беруть свіжий огірок, помідор чи екзотичні фрукти – манго, авокадо та ін.

Додавання вершкового сиру Філадельфія надає суші ніжного оригінального смаку. Особливим попитом користуються запечені роли, вони проходять термообробку, тому ймовірність отруєння мінімальна (як із ролами з додаванням сирої риби в якості начинки). Перейшовши за посиланням https://evrasia.in.ua/, можна оформити замовлення улюблених суші за вигідною ціною та швидкою доставкою по Києву кур'єром.

Що потрібно для подачі суші/ролів?

Для подачі суші не обійтись без таких головних інгредієнтів, як соєвий соус, васабі та маринований імбир. Кожна з цих добавок має своє значення, певні властивості та цільове призначення.

Соєвий соус містить багато білка та інших корисних речовин. Він часто застосовується в Японії для приготування різноманітних страв. Його подають у невеликій ємності та потім переливають у миску.

У неї занурюють суші начинкою вниз, що надає їм пікантності та вишуканості. Маринований імбир, як правило, має ніжний рожевий відтінок (спеціально забарвлений). Багатьом людям подобається оригінальний смак такого імбиру, але, в принципі, він допомагає смаковим рецепторам відчути новий вид ролів.

Васабі – особливий сорт хрону, він гострий та використовується для приготування спеціальної пасти зеленого кольору для подачі суші. Вживання ролів – це справжня культура, що дозволяє не тільки насолодитися цікавим смаком такої закуски, але й отримати гастрономічну насолоду.

 

05 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів