Безпечні країни для жінок

Безпечні країни для жінок

 

Дедалі більше жінок змушені подорожувати поодинці, і їх дуже турбує, наскільки безпечно відпочивати, навіть жити в тій чи іншій країні. Необачно обраний маршрут може не тільки запам'ятатися пам'ятками, а й поганим ставленням, небезпечними ситуаціями. Звичайно, для успішної поїздки важливо грамотно заздалегідь підготуватися, щоб була туристична страховка онлайн, дізнатися більше про менталітет держави, яку плануєте відвідати. Ґрунтуючись на міжнародному рейтингу миролюбності, ставлення до жінок і безпеки, а також відгуках, було складено список найбільш придатних країн.

Ірландія

Відрізняється найнижчим показником насильства щодо жінок. Тут не страшно поодинці гуляти вночі, насильство в сім'ї практично відсутнє, розвинена гендерна рівність. Статистика насильницької смертності радує підсумком.

Австрія

Також може похвалитися найменшим розривом за статевою приналежністю, великими можливостями і шанобливим ставленням у чоловіків.

Норвегія

У країні найнижчий показник щодо нападу, поганого поводження та вбивства жінок. Розриву в зарплатах із чоловіками також немає. Тут ще 1980 року 50% посад в уряді було їм відведено. Норвегія славиться фіордами, легендами тролів, неймовірними пейзажами. Вважається найщасливішою державою з високим рівнем життя. Крім відпочинку можна влаштуватися на тимчасову або постійну роботу, для цього потрібно:

  • туристична страховка онлайн;
  • дозвіл на роботу;
  • конкретна пропозиція з працевлаштування;
  • освіта, досвід;
  • заповнена анкета.

Португалія

Найатмосферніша країна – порадує приголомшливими пляжами, неймовірними замками, красою океану, смачною кухнею і шанобливим ставленням до жінок.

Канада

Держава так серйозно взялася за права «слабкої статі», що перенесла свою боротьбу на міжнародний рівень. Тут можна розраховувати на допомогу навіть від абсолютно незнайомих чоловіків без побоювань потрапити в погану історію. Окрема турбота проявляється про матерів і дітей, тут можна розраховувати на якісну медичну страховку, що включає навіть послуги акушерки або помічниці.

Іспанія

Про галантність й чуйність іспанців ходять легенди. Це, звісно, не означає, що варто розраховувати на безліч шанувальників. У країні можна без побоювання подорожувати як самостійно, так і в компанії друзів. Також тут відмінно продумана інфраструктура для дітей будь-якого віку, їм завжди буде чим зайнятися.

Італія

Легендарна стародавніми та сучасними пам'ятками вважається володаркою безлічі безпечних маршрутів. Досить простий й зрозумілий менталітет, багато «жіночих» законів, простота в спілкуванні чекає на мандрівницю.

У яких ще країнах жінка почуватиметься комфортно?

Найкращими для відпочинку, подорожей і життя також вважаються:

  • Ісландія;
  • Австралія;
  • Нідерланди;
  • Данія;
  • Словенія;
  • Швеція.

Як бачимо, у світі чимало місць, де самотня жінка може почуватися в цілковитій безпеці в будь-який час дня на роботі чи відпочинку.

 

18 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів