Як заощаджувати с кешбеком від sportbank?

Як заощаджувати с кешбеком від sportbank?

 

Щоб покупки завжди були вигідними, багато банків пропонує кешбек за операції для своїх клієнтів. Кешбек буває різним – від банку та від партнерів банку, а також можуть бути різноманітні акції від платіжних систем Visa чи MasterCard або акції з певними умовами від банків. В кожному з цих варіантів клієнти Спортбанк можуть заощадити суму до 500 грн на місяць.

Кешбек і партнерські пропозиції

Як це працює? Щомісяця в мобільному додатку ви вибираєте категорії товарів із запропонованих, в яких хотіли б отримувати кешбек. З кожної покупки на ваш бонусний рахунок повертатиметься певний відсоток від суми вашої покупки. Таким чином за місяць можна накопичити приємний бонус.

У sportbank можна вивести до 500 грн на місяць. Кешбек нараховується за рахунок власних і кредитних коштів. Основні категорії, які пропонує банк: «Авто та АЗС», «Техніка», «Ремонт», «Одяг та взуття», «Тварини», «Комунальні платежі», «Книги», «Квіти» тощо.

Також sportbank має колаборації з відомими компаніями: YAKABOO, HARVEST, MasterZoo, Polis.ua, Pokupon.ua, багатьма фітнес мережами тощо. Це так званий партнерський кешбек. Різниця від стандартних категорій полягає у тому, що заявлений процент компенсує не банк, а компанія-партнер. Це одна з причин того, що сума повернення від партнерів суттєво вища і може сягати до 25%.

Головне правило отримання вигоди: не забувати щомісяця в перших числах активувати бажані категорії. Тоді ви зможете накопичити максимальну кількість бонусів онлайн.

Акції з бонусами

Такі акції можуть бути від платіжних систем Visa чи MasterCard або від партнерів банку. Наприклад, у Спортбанк у розділі «Акції» в додатку зібрано найцікавіші пропозиції від партнерів мобільного банку. Це можуть бути промокод на подарунки, розіграш цінного призу чи велика знижка. Єдина умова — оплата за послуги чи покупки у партнерів має бути карткою sportbank.

Щомісяця sportbank оновлює та розширює список компаній, з якими співпрацює. Наразі клієнти можуть оформити страховий поліс на автівку від компанії Polis.ua зі знижкою 10%, та ще й отримати за це кешбек 3% на категорію «Авто та АЗС».

Акції з певними умовами від банків

Такі акції банк, зазвичай, ініціює сам. Він надає певні умови клієнтам, які необхідно виконати для отримання, наприклад, підвищеного кешбеку за категорією. Так, наразі sportbank проводить подібну акцію для своїх клієнтів. Для цього на ощадному рахунку «Рюкзак» необхідно зберігати більше 10 000 грн протягом місяця, аби вже в наступному отримати ексклюзивну категорію кешбеку — 1,5% на «Продукти та супермаркети», як за рахунок власних коштів, так і кредитних.

 

24 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів