6 критеріїв успішного вибору типографії

6 критеріїв успішного вибору типографії

 

Попит на поліграфічні послуги не зменшується. Навіть в умовах розвитку інтернет-технологій друкована продукція залишається впливовим інструмент-маркетингом. Рекламна поліграфія знайома та зрозуміла клієнтам різного віку, флаєри та буклети охоче беруть на вулиці чи в точках продажу. Друкарня Хамелеон спеціалізується на оперативному створенні друкованої продукції та пропонує виготовлення великих накладів на умовах оптових цін. Дізнайтеся, які головні критерії вирізняють якісну та надійну типографію на ринку?

Швидкість виготовлення

Ритм сучасного життя вимагає швидко реагувати на будь-які зміни на ринку. Аби завжди бути на крок попереду від конкурентів, компаніям доводиться постійно розробляти нові стратегії та максимально оперативно реалізовувати їх на практиці. Обираючи типографію, поцікавтеся про її технічне оснащення. Наскільки воно потужне, чи присутні в розпорядженні друкарні станки різних типів.

Прискорити виготовлення друкованої продукції допоможе така послуга, як розроблення макету «з нуля». Чимало замовників не мають власних дизайнерів поліграфії. Тож краще обрати типографію, спеціалісти якою можуть виконати верстку каталогу, візитки, брошури. Для клієнта це очевидний бонус у співпраці з друкарнею. Адже не виникає сумнівів, що макет зверстаний технічно грамотно та не буде потребувати внесення правок.

Присутність на ринку

Типографія з досвідом – це компанія, яка працює понад 10 років. За цей час друкарня встигає наростити потужність виробництва, зібрати штат кваліфікованих спеціалістів. Усі робочі процеси чітко налагоджені у часі, тож для нових клієнтів немає жодних «сюрпризів».

Види друку на вибір

Ще один важливий критерій підбору типографії для співпраці. Адже різні види друкарських станків дозволяють отримувати поліграфію з певними характеристиками. Різноманіття сучасного обладнання – це також можливість працювати з різними розмірами тиражів та термінами виготовлення продукції.

Які види друку повинна пропонувати сучасна типографія:

  • цифровий листовий – друк, що орієнтований на замовлення поліграфії невеликими накладами та з компактними форматами;
  • офсетний друк вважається найкращим методом створення поліграфії з великими тиражами;
  • шовкографія – вид друку, що дозволяє втілювати складні дизайн-задачі та створювати ексклюзивну продукцію;
  • цифровий широкоформатний друк орієнтований на створення поліграфії будь-яких форматів для зовнішньої реклами чи об’єктів інтер’єру.

Думка клієнтів

У сучасному світі нескладно зробити висновок про діяльність компанії. Достатньо промоніторити тематичні форуми, соцмережі, подивитися оцінку клієнтів у Google. Така інформація вже заздалегідь дає чітко уявлення, чи викликає друкарня довіру, чи варто до неї звертатися. Також у відгуках можна знайти інформацію про якість поліграфії, яку створює компанія.

Невисокі ціни

Це ще одна суттєва причина обрати друкарню, яка присутня на ринку багато років. Дрібні типографії зазвичай є лише посередниками. У них недостатньо власного обладнання, тож замовлення своїх клієнтів вони передають великими друкарням. Але ціна на продукцію різко зростає, оскільки в прайс вписується комісія посередника. Якщо ви звертаєтеся напряму до типографії, то отримуєте доступну вартість на друк – не вище середньої на ринку.

Онлайн-оформлення

Обирайте типографію, яка приймає замовлення в онлайн-форматі. Вам не обов’язково чекати робочого часу, аби зв’язатися з консультантами. На сайті https://xprint.com.ua ви можете переглянути повний перелік типографських послуг та в будь-який зручний для себе момент оформити заявку на друк.

 

25 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів