iPhone 12: чому слід обрати саме цю модель

iPhone 12: чому слід обрати саме цю модель

 

Нещодавно відома на весь світ корпорація випустила чотирнадцяте покоління Айфонів. Ціни встановлені великі, хоч багато хто з експертів це навіть передбачав. Як використовувати сучасні функціональні технології гаджетів та не переплачувати за них? Наприклад, можна обрати не Айфон 14, а iphone 12 бу . Характеристики майже однакові, а різниця в прайсі буде дуже вагома. Тож, якщо хочеться заощадити, то для придбання слід розглядати смартфони, якими вже користувалися.

Чому iPhone 12 навіть кращий за iPhone 14?

Якщо казати про розміри, то в цих двох моделей вони абсолютно однакові. Відрізняється тільки товщина, проте це навіть не кожен помічає. Якщо хотілося більший екран, то немає сенсу переплачувати за новий гаджет. Параметри однакові. Проте, от використати старий чохол iPhone 12 для нового iPhone 14 не вийде. Саме через товщину аксесуар не вдасться експлуатувати.

Екран на 6.1 дюйми вважається вже класичним. Це універсальний формат серед сучасних смартфонів, який вважається дуже зручним для створення або перегляду контенту, обміну повідомленнями, ведення соціальної мережі.

Встановив виробник у iPhone 12 дисплей OLED. Роздільна здатність складає 2532 на 1170 пікселів при щільності 460 пікселів. Якщо обрати ручний режим, то ця модель продемонструє своєму користувачеві максимальну яскравість. В iPhone 12 це 800 ніт, а в iPhone 14 – 700. Тож, можна одразу зрозуміти, хто в цьому порівнянні безпосередньо переміг. Відмінність для багатьох не дуже важлива, але вона вказує на те, що не всі новинки мають ідеальні функціональні та технічні можливості.

Має iPhone 12 влаштовану світлосильну апертуру, яка складає f/1,5. Також є датчик стабілізації. Слід зазначити, що в новому поколінні він передбачає зсуви, а от у дванадцятому такого немає, тому трохи результат на відео буде різним. Проте, мало хто помічає таку відмінність. Загалом iPhone 12 записує доволі плавний контент, тому такого ефекту, як «тремтіння рук» точно не буде й це великий плюс.

Чим може вразити процесор ?

Окремо слід трохи поговорити про процесор. Виробник встановив А14 в iPhone 12. А в iPhone 14 – це А15. Різниця не дуже велика, багато хто з експертів цілком каже, що вона мінімальна й продуктивність не перевищує 10%.

У повсякденні, що та, що та модель поводитимуть себе однаково, тому немає сенсу переплачувати за популярну новинку, коли можна обрати щось, що вийшло декілька років тому й отримати такі самі можливості. Якщо є бажання заощадити максимально, то тоді точно варто обирати саме iPhone 12 бу.

Ще слід зазначити, що iPhone 12 ідеально підходить, як для роботи, так і для гри, навчання, використання редакторів фото, відео. Розмір екрану підходить для того, наприклад, щоб редагувати контент не на планшеті чи ПК, а саме на смартфоні. Це швидко, зручно, практично, плюс одразу можна буде додати оброблену фотографію до соціальних мереж, або ж обрати відео, яке хочеться опублікувати на сторінці. Все максимально просто та елементарно з процесором А14.

 

18 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів