Як обрати колір волосся: вивчаємо зовнішність

Як обрати колір волосся: вивчаємо зовнішність

 

Вибір фарби для волосся та відтінку пасом має спиратися на колір шкіри, очей, брів тощо. Одним дівчатам пасують контрастні поєднання, іншим краще обирати нейтральні відтінки. Ви можете купити фарбу для волосся будь-якого тону на prostor.ua. Тут є засоби різних брендів — від українських та європейських виробників.

Враховуйте тон шкіри

Колір вашої шкіри може постійно змінюватися: засмага, вік впливають на відтінок. Для гармонійного поєднання кольору волосся з загальним тоном шкіри варто обирати правильні контрасти. Загальне правило контрастів: холодна шкіра поєднується з теплим волоссям та навпаки.

Базові правила поєднання тонів:

  • тепле та дещо бронзове обличчя має гарний вигляд з каштановим волоссям без рудого відливу;

  • світла, із золотистим відливом шкіра комбінується з холодними тонами — ідеально підійде платиновий блонд;

  • світла шкіра з відтінками рожевого чи блакитного ідеально комбінується з рудими тонами;

  • оливковий тон з холодним відливом поєднується з помаранчевими кольорами — від червоного до карамельного;

  • бліда шкіра гармонійно контрастує з чорним та темно-червоним волоссям.

Якщо ви не прагнете контрастних поєднань, обирайте відтінки зі схожим ступенем насиченості. Для теплого тону шкіри можна додати рудий, колір кориці чи темно-русий. Холодний тон у цьому випадку має привабливий вигляд у поєднанні з сірими та синьо-чорним волоссям.

Не ігноруйте колір очей

Відтінок очей теж можна гарно підкреслити завдяки правильній фарбі для волосся. Холодні відтінки райдужки гармонують з холодним волоссям. Зелені та карі очі можна підкреслити пшеничними або рудими пасмами. Темні відтінки при цьому краще впораються з контрастами.

Блакитні очі стають більш відкритими та яскравими поруч з попелястими кольорами, світло-русим волоссям, блондом тощо. Тут можна багато експериментувати — від ніжного перлинного до насиченого чорного. Це ж стосується дівчат з сірими очима. Орієнтуйтеся на власний стиль та обирайте улюблені тони фарб з урахуванням зовнішності.

 

30 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів