Точно в Ужгороді: Премєр-ліга України з футболу стартуватиме в чотирьох областях

Точно в Ужгороді: Премєр-ліга України з футболу стартуватиме в чотирьох областях
Президент Української асоціації футболу розповів, яким чином планують почати сезон.

 

Новий футбольний сезон в Україні стартує в столиці, Київській, Львівській, Закарпатській та Тернопільській областях. Водночас функціонер припустив, що надалі цей перелік можуть розширити.

"Старт УПЛ – Київ, Київська область, Львівська область, Закарпатська область, напевно, Тернопільська. Це ті наші регіони, в яких є багато можливостей щодо футбольної інфраструктури. Ми будемо працювати з усіма органами влади, щоб саме в цих регіонах попередньо почався чемпіонат. Цей список можна розширити. Ми розуміємо, що це величезний виклик.

Можливо, рішення для наших клубів, які є учасниками змагань UEFA, дати можливість, якщо два клуби змагаються в єврокубках, вони могли б у рамках чемпіонату, маючи нагоду не повертатися після матчів єврокубків, зіграти свої очні матчі за кордоном, попередньо домовившись між собою та попередивши УПЛ. Якщо клуб припиняє участь у єврокубках, то він не має такої можливості і грає тільки в Україні. Усі наші клуби грають в Україні, але окремі ігри можуть за домовленістю бути за кордоном, якщо два клуби грають у єврокубках", – сказав Павелко.

Mukachevo.net

 

10 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів