Трьох людей підозрюють у заволодінні 14 млн грн при будівництві житла для Держприкордонслужби в Ужгороді

Трьох людей підозрюють у заволодінні 14 млн грн при будівництві житла для Держприкордонслужби в Ужгороді
Трьох людей підозрюють у заволодінні 14 млн грн під час будівництва житла для Держприкордонслужби в Ужгороді. Про це повідомляють на сайті Національного антикорупційного бюро України.

 

За даними слідства, у вересні 2016 року Державна прикордонна служба України та компанія-забудовник уклали угоду, за якою в Ужгороді мали збудувати 5 багатоквартирних будинків для співробітників ДПСУ коштом бюджету. "Проте, як виявилось, усі необхідні будівельні роботи не були виконані, відтак будинки виявилися непридатними для життя. Не дивлячись на це, посадовці ДПСУ підписали акти приймання виконаних будівельних робіт і перерахували понад 14 млн грн компанії-забудовнику за роботи, які по факту виконані не були", — повідомляють в НАБУ.

5 липня детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП повідомили трьом людям про підозру у заволодінні понад 14 млн грн при будівництві багатоквартирних будинків для Державної прикордонної служби України. "Йдеться про першого заступника і начальника Західного регіонального управління ДПСУ (посади вказані на момент вчинення злочину) і директора компанії-забудовника", — інформують в НАБУ. Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Через відсутність в Україні директора компанії про підозру йому повідомили заочно.

 

07 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів