2 тис. доларів за безперешкодний перетин кордону – на Закарпатті затримали прикордонника (ФОТО)

2 тис. доларів за безперешкодний перетин кордону – на Закарпатті затримали прикордонника (ФОТО)
За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру інспектору прикордонного загону у м. Чоп за фактами одержання неправомірної вигоди та незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч.3 ст.368, ч.3 ст.332 КК України).

 

За даними слідства, підозрюваний за грошову винагороду надавав інформацію про місце розташування прикордонних нарядів. Внаслідок цього особи, які підлягають мобілізації, мали можливість незаконно перетинати державний кордон України поза межами офіційного пункту пропуску.

Правоохоронці затримали прикордонника під час отримання 2 тис доларів США неправомірної вигоди.

Наразі йому обрано запобіжний захід.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, за оперативного супроводу співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки по 94 прикордонному загону та Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Офіс Генерального прокурора України

 

06 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів