Три ужгородські блогерки створили шоу «Українською»

Три ужгородські блогерки створили шоу «Українською»

 

Ужгородські журналістки Катя Брижань, Крістіна Третяк та Олександра Балог створили шоу «Українською», яке стартує днями на ютубі. Говоритимуть на різні актуальні теми — українською, - пише Varosh.

Катя Брижань розповіла, що ідея створення такого шоу прийшла до неї, коли вона зрозуміла, що більша частина на її ютубі — російська.

— Навіть не російськомовна, а російська. І коли я це все почистила, буквально в перші 2-3 дні війни, то побачила, що крім кількох каналів реально немає що дивитися, — розповіла вона. — З цією думкою я ходила кілька місяців і вона визріла в ідею створити свій канал, на якому було б щось цікаве, не надто політично-серйозне, але і не гумористичне. В нас багато цікавих людей, війна дає поштовх до розвитку нових сфер, до єднання людей в обговоренні цих сфер.

Поговорила з подругами — Крістіною та Сашею — вони сприйняли ідею «на ура» і дівчата почали працювати над створенням проєкту.

За словами Каті, проєкт знімається та створюється за їхній власний кошт. Так, — визнає вона, — це не є надто дешево, але дівчата розглядають це як інвестицію:

— У нас буде можливість інтегрувати рекламу і ми додали ще момент благодійності: в кожному випуску ми будемо оголошувати збір на якісь конкретні актуальні потреби або армії, або людей, які постраждали внаслідок російської агресії. В першому випуску будемо збирати кошти на автомобіль для дітей миколаївського дитячого будинку, котрі наразі мешкають тут у нас, на Закарпатті. І транспорт їм вкрай необхідний.

Катя Брижань розповіла також, що шоу «Українською» попередньо виходитиме в середньому двічі на місяць, а може й частіше.

Гостями першого випуску стали Віктор Михайлов, закарпатський ресторатор, власник закладів «Порядний ґазда» та «Чізай Мала гора», Тетяна Барна (Волощук), власниця мережі магазинів Fashionista та Анна Овчаренко, піарниця, яка співпрацювала з всеукраїнськими брендами. Записали дівчата вже 2 випуски, днями буде запис третього, «найбільш хвилюючого і цікавого наразі», — каже журналістка.

В шоу «Українською» ведучі будуть говорити про бізнес під час війни, про включене батьківство, будуть теми стосунків, фінансів, планування, благодійності, зрештою про все, що цікавитиме глядачів.

 

 

05 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів