На Закарпатті судитимуть директора товариства за заволодіння понад 900 тис. гривень

На Закарпатті судитимуть директора товариства за заволодіння понад 900 тис. гривень
На Закарпатті судитимуть директора товариства за заволодіння понад 900 тис. грн на будівництві амбулаторії. Про це повідомили на Facebook-сторінці Закарпатської обласної прокуратури. За скоєне обвинувачуваному може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

 

За даними слідства, підрядник займався будівництвом амбулаторії в одному з сіл Тур’є-Реметівської громади. Загальна вартість проєкту становила 6,1 млн грн.

"Обвинувачений вніс недостовірні відомості щодо вартості виконаних робіт і здійснені витрати у ряд офіційних документів. Таким чином директор товариства заволодів майже 921 тис. грн, завдавши шкоду територіальній громаді на цю суму", — йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт щодо директора товариства за фактом заволодіння майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем прокуратура скерувала до суду. За скоєне обвинувачуваному може загрожувати до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

02 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів