На Закарпатті затримали чоловіка, який за 7 тис. доларів хотів переправити призовників через кордон

На Закарпатті затримали чоловіка, який за 7 тис. доларів хотів переправити призовників через кордон
На Закарпатті 1 липня затримали 47-річного жителя Ужгородського району, який за 7 тис. доларів хотів переправити двох призовників через кордон. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, клієнтів, бажаючих уникнути мобілізації, чоловік підшукав в Ужгороді. Він самостійно розробив схему незаконної переправи, зустрівся з чоловіками призовного віку та на власному автомобілі доставив їх до кордону.

"Потім чоловіки призовного віку повинні були непомітно потрапити до сусідньої країни. Організатора цієї схеми с затримали “на гарячому” 1 липня близько 7-ої години ранку неподалік кордону зі Словаччиною. У нього вилучили автомобіль “Nissan X-TRAIL” та 7 тисяч доларів, отриманих від клієнтів", — додала речниця.

Поліція вилучила 7 тис. доларів, отримані від призовників за незаконне переправлення через кордон

Нацполіція Закарпаття/Facebook

Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. За незаконне переправлення осіб через державний кордон України 47-річному закарпатцю може загрожувати до семи років позбавлення волі. Чоловіків, які намагалися незаконно потрапити за кордон, доправлять до військкомату. У справі триває слідство.

 

02 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів